divendres, 28 d’octubre del 2022

Ruta gastronòmica a la zona nord de l'Urgell



Amb la col·laboració de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, pel dissabte, 5 de novembre de 2022, hem organitzat una sortida en la què podrem descobrir la ruta gastronòmica de la zona nord de l'Urgell.

 

Sortirem de Lleida a les 8.45 h per estar a les 10 h a la plaça de l'església d'Agramunt, des d’on  iniciarem una visita guiada pel poble d’Agramunt i posteriorment pel pou de gel. A les 12 h, farem un tast de torrons i xocolates al Taller de Virginias d'Agramunt (https://virginias.es/tienda/el-taller-de-virginias/) i a l’acabar dinarem al restaurant Blanc i Negre d'Agramunt (https://blancinegre2.com/ca/).

 

Després de dinar,  farem una visita lliure (no guiada), per descobrir la torre circular romana de Castellnou d'Ossó, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional, a la qual s'hi pot pujar fins dalt (https://turismeurgell.cat/ca/p/poble-a-poble/castellnou-dosso-7-42)

 

Pels que tingueu ganes de més, quan marxi el sol farem una activitat nocturna que calculem que acabarà sobre les 21 h.

 

Per la sortida és necessari dur equip fotogràfic amb ajustos manuals o mòbil i qualsevol tipus d'objectiu, en especial angulars i macros i tres peus, disparador, frontal i cadira pels que vulgueu fer la nocturna.

 

El cost d’aquesta sortida, visites i dinar inclòs, és de 15 €. Abans del 2 de novembre, caldrà ingressar aquest import al compte bancari de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant el vostre nom i cognoms i el text “ - Agramunt”. Posteriorment, caldrà que envieu el justificant de pagament al correu-e amicsdelafotodelleida@gmail.com. Només en el cas que l’organització anul·li l’activitat, es retornaran els diners.


Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.


Tal i com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar les persones que no tenen transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA no et perdis aquesta magnífica nova sortida, inscriu-te utilitzant el següent enllaç seleccionant la sortida corresponent:

https://forms.gle/eaLbKZiyMf1r8nNj6

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La junta i la comissió de sortides