diumenge, 30 d’octubre del 2022

Taller de fotografia de nivell 2 amb Marc Carnicé

 


Si ja has fet o t’has apuntat al taller d’iniciació a la fotografia o si ja coneixes els conceptes ISO, diafragma, profunditat de camp, f, balanç de blancs, enfocament, apertura, velocitat d’obturació, triangle d’exposició, distancia focal, histograma, composició, regla dels terços, regla de la mirada, no et perdis el "Taller de fotografia de nivell 2", que serà impartit per en Marc Carnicéel 26 de novembre de 2022, de 9.30 a 12.30 i de 15 a 18 h, en el Centre d'Interpretació de la Mitjana de Lleida ­i exteriors.

 

El curs serà fonamentalment pràctic (2 h teoria + 4 h pràctica). En ell es treballaran conceptes com el mesurament correcte de la llum, tipus d’enfoc, arxius RAW amb breu demostració de revelat digital, fluxe de treball, introducció a l’us del flash (extern a càmera), accessoris (filtres, targetes, trespeus) i fotografies HDR i panoràmiques amb demostració de revelat. 

El cost d’aquest taller és de 17 € pels socis i de 37 € pels que no son socis.

 

Mitjançant el següent formulari electrònic podeu realitzar la vostra pre-inscripció:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Un cop feta la pre-inscripció, us informarem si heu estat admesos i us facilitarem les instruccions de pagament. Quan rebem el justificant de pagament us confirmarem la reserva de la plaça. Les 12 places disponibles quedaran assignades per rigorós ordre d’arribada del justificant de pagament.

 

Per participar en aquesta formació és necessari portar una càmera fotogràfica amb ajustos manuals i disposar de coneixements bàsics de fotografia.


Nota: Es requereix un mínim de 12 persones per confirmar el curs, només en el cas que l’organització anul·li el taller es retornaran els diners.


Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.


La Junta i la comissió de formació