dijous, 17 de novembre del 2022

Taller de pinzellades de llum amb Juan Tapia i David Santiago.

 


Fa unes setmanes vàrem presentar el taller “Pinzellades de llum” per a la propera floració de Lleida, a continuació us donem tots els detalls per tal que pugueu reservar la vostra plaça.

 

Aplicar la creativitat en la fotografia de naturalesa i aconseguir unes imatges que mai haguéssim imaginat és possible gràcies a tècniques de fotografia pictòrica i puntillisme. La mirada personal d’en David Santiago i Juan Tapia pot ser un dels pilars per a transmetre sentiments i emocions i descobrir imatges “ocultes” a la vista. Mitjançant set moviments pictòrics i diferents tècniques com la vaselina, moviments de càmera, espills, filtres d’efectes especials i òptiques creatives ens descobriran un món nou de possibilitats que poden canviar la nostra forma d’entendre la fotografia i transportar-nos a un món de somnis. Si vols més informació, descobreix els seus treballs en: www.davidsantiagofoto.com i www.juantapiafotografia.com

 

Ara tens l’oportunitat de practicar aquestes tècniques sense moure’t de Lleida, en un taller únic, el de la floració de Lleida, els dies 10, 11 i 12 de març de 2023. El taller començarà el divendres, 10 de març, a les 20 h, amb una sessió en la què veurem els conceptes teòrics. El dissabte 11 de març des de la sortida fins a la posta de sol estarem aprenent i practicant al camp. Amb la sortida de sol del diumenge tornarem al camp on continuarem la part pràctica fins al migdia, moment en el què finalitzarà l’activitat. 

 

El cost d’aquest taller és de 150 € per a les persones sòcies o de 170 € per a les persones que no en siguin (àpats no inclosos). El pagament es podrà realitzar fins en tres terminis de la mateixa quantitat (50 € pels socis i 56,67 € pels no socis). El primer pagament es realitzarà abans de final del mes de novembre i donarà dret a la reserva de la plaça, el segon s’haurà de realitzar abans del 8 de gener de 2023 i el darrer pagament abans del 8 de febrer de 2023. Els ingressos es realitzaran al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400 i caldrà que en el concepte del pagament indiquis el teu nom i cognoms + "PinzelladesLlum" i el número d’abonament. En el moment del pagament caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació Amics de la Foto de Lleida <amicsdelafotodelleida@gmail.com>.   

 

No deixis passar aquesta gran oportunitat i reserva la teva plaça mitjançant aquest enllaç:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Condicions a tenir en compte:

Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre del 1r pagament. El no pagament dintre dels terminis podrà donar lloc a l’anul·lació de la reserva i pèrdua dels diners pagats.

En el cas que la climatologia no permeti la realització de l’activitat segons la previsió inicial, l’activitat total o parcial podria canviar de format, d’espai o de moment. Només en el cas que l’organització cancel·li aquesta activitat es retornaran els diners pagats.


Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La Junta i la comissió de sortida