dimarts, 8 de novembre del 2022

Tècniques per a la millora de la fotografia nocturna amb Jorge Lázaro



T’ha passat algun cop que surts a la nit disposat/a a fer aquella gran fotografia nocturna que fa setmanes que planifiques i després de la gran nit, quan arribes a casa i et fiques al davant de l’ordinador te n’adones que els resultats obtinguts no tenen res a veure amb els que volies aconseguir?

 

El proper 29 de novembre, de 20 a 22 h, en Jorge Lázaro ens realitzarà la xerrada “Tècniques per a la millora de la fotografia nocturna" en la que veurem quines són les eines que podem utilitzar per a la captura d’imatges de qualitat i com podem fer un revelat i processat avançat mitjançant tècniques d’apilat i blending.

 

En concret, veurem els aspectes bàsics en fotografia nocturna (ISO, velocitat, diafragma, …), tècniques de captura d’imatges, què són els trackers i en què ens poden ajudar. També coneixerem tècniques avançades per a millorar les captures, sabrem com podrem reduir el soroll en les fotos amb Sequator i com fer composicions de fotografies de primer pla i de fons. Per finalitzar, coneixerem algunes tècniques de revelat i processat final veient-ne un exemple concret.

Si ets soci de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova formació, inscriu-te gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/D6cgSbKUvgRE6DPizInevU

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 La Junta i la comissió de formació