dimarts, 27 de desembre del 2022

Detalls de la Seu VellaFa uns mesos vam presentar-vos el 1r PhotoRepte Detalls de la ciutat Lleida i relacionat amb aquest projecte avui us presentem la sortida “Detalls de la Seu Vella”.

 
El proper 14 de gener de 2023, de les 16 a 21 h, per gentilesa del Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida s’obriran les portes de la Seu Vella i els nostres socis/es farem una visita fotogràfica dels seus detalls. Començarem l’activitat amb una visita guiada d’1 h aproximadament a càrrec del president de l’associació Amics de la Seu Vella, el Sr. Joan Ramon González, qui ens descobrirà alguns dels detalls de la Seu Vella i la seva història. 

Posteriorment, acompanyants del director del consorci, el Sr. Joan Baigol, disposarem del temps suficient per a fotografiar al nostre aire els detalls que més ens hagin agradat durant la visita guiada. Aprofitant l’inigualable marc que tindrem, no ens hem pogut estar d’ampliar aquesta sortida de detalls i fer una sessió nocturna i de Light painting dintre del recinte.
 
Per la sortida es necessitarà un mòbil i/o equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (especialment macro), tres peus, disparador, cadira plegable i frontal.
 
Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis la primera sortida de l’any, inscriu-te mitjançant el següent enllaç:
https://chat.whatsapp.com/GPyEmf8RYFm4sXHuXQp4FB
 
Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.
 
La junta i la comissió de sortides

1 comentari:

Achima ha dit...

Quiero compartir una gratitud con el Dr. Itua, quien curó mi herpes y diabetes con su medicina a base de hierbas que preparó y me envió a través del servicio de mensajería, el Dr. Itua es un médico a base de hierbas, mi amigo aquí en México, me presenta que el Dr. Itua cura todo tipo. de enfermedades como VIH, Herpes, Enfermedades Neuromusculares, Hepatitis B, Hígado Inflamatorio, Diabetes, Enfermedad Inflamatoria Intestinal, Fibromialgia, recupera a tu ex. luego me puse en contacto con él y ordené la medicina herbal del Dr. Itua y después de beber las medicinas herbales durante 30 días me curé por completo, hasta ahora estoy sano y curado por completo gracias a las medicinas herbales del Dr. Itua.
Gracias administrador del blog.
Puede contactarlo por correo electrónico o drituaherbalcenter@gmail.com, Número de Whatsapp: +2348149277967. Es un buen médico, háblale amablemente. Estoy seguro de que él también te escuchará.