dimecres, 21 de desembre del 2022

Història de la càmera fotogràfica a càrrec de Josep M. Garí

 


Com a resultat de la proposta “Compartim” que vam llençar fa uns mesos, dos companys de l’associació han compartit els seus coneixements sobre l’aplicació Photopills i la direcció de models en la fotografia de retrat.


Avui tenim el plaer de presentar-vos la proposta d’un altre dels nostres companys, Josep Maria Garí i Guiu, sobre la “Història de la càmera fotogràfica”.


En Josep Maria es dedica al col·leccionisme de màquines fotogràfiques i accessoris, avui per avui disposa de més de 670 càmeres, que van des dels anys 1865 fins a l’actualitat, i més de 400 accessoris. Ha fet exposicions de les seves càmeres en diferents espais, conferències així com alguna publicació en mitjans locals.


El proper 21 de gener de 2023, de 10.30 a 12.30 h, al Centre d’Interpretació de la Mitjana de Lleida, ens farà un repàs sobre la “Història de la càmera fotogràfica” i ens mostrarà una part de la seva col·lecció.


Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis la primera activitat formativa de l’any, inscriu-te mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/LcAeq3hoomFHC4iHYbdD0t


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La junta i la comissió de formació