dimecres, 19 d’abril del 2023

Sortida "Un tomb per la Segarra"



La comissió de sortides ja té organitzada la propera sortida, “Un tomb per la Segarra”. 

El 29 d’abril de 2023, les persones que vulgueu conèixer racons interessants de la Segarra, ens trobarem a les 6 h a l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre al barri de Cappont de Lleida.

Des d’allí sortirem en direcció al poble de l'Aranyó on farem les fotografies de la sortida de sol amb vistes al castell de Montcortès. Cap a les 8.30 h esmorzarem els nostres propis entrepans a l'àrea de Guissona des d’on a les 9.20 h sortirem per fer la visita al Castell de Les Pallargues.

De les 11.30 a les 13.30 h visitarem el Castell de Concabella i després anirem a dinar al bufet lliure de bonÀrea Fundació Sport GOLF PITCH & PUTT de Massoteres (preu 9 €, la beguda va a part i alguns plats específics tenen suplement).

A l’acabar, visitarem el Castell de les Sitges i cap a les 18 h farem una visita al Santuari de Sant Ramon. Posteriorment, ens desplaçarem fins a Montfalcó Murallat on farem un tomb per aquest magnífic espai i acabarem l’activitat fotografiant la posta de sol.

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (en especial angulars), tres peus, disparador, filtres, roba i sabates adequades, begudes i entrepans per esmorzar.

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

El cost de les visites dels castells és de 4,50 € que es pagaran de forma anticipada per tal de ser més àgils en les visites. Donat que el preu del menú del dinar pot canviar en funció de la beguda i dels plats triats, cada persona pagarà el seu menú directament en el restaurant.

Les persones interessades a participar en aquesta nova activitat caldrà que facin la pre-reserva de la seva plaça mitjançant el següent formulari d’inscripció seleccionant l’activitat “Un tomb per la Segarra”:

https://forms.gle/GTsCQ2WWV45LqiC6A


Un cop feta la pre-inscripció, us informarem de les instruccions de pagament per formalitzar la reserva. Les places, que són limitades, s’assignaran per rigorós ordre d’arribada del justificant de pagament. Només en el cas que des de l’organització anul·lem aquesta activitat es retornaran els diners. 

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides