dimecres, 12 d’abril del 2023

Workshop amb OM SYSTEM (Olympus) i l'ambaixador Moisés Cugat



Els sistemes micro 4/3 d’Olympus (actualment OM SYSTEM) han anat guanyant adeptes els darrers anys. És un sistema amb unes càmeres que tenen unes característiques determinades que sobretot destaquen per la seva robusta lleugeresa, estabilització i qualitat de les seves òptiques així com per la tecnologia computacional que incorporen.

Per conèixer millor aquests sistemes, el 22 d’abril de 2023, de 15 a 22 h, realitzarem un “Workshop amb OM SYSTEM”. En aquest workshop ens acompanyarà una o dues de les persones de l’staff d’OM SYSTEM i un dels seus ambaixadors nacionals més emblemàtics, en Moises Cugat @photomoisho.

La jornada començarà a les 15 h en el parc de la Mitjana de Lleida on es realitzarà la part teòrica de la ma d’en Moises Cugat i on podrem conèixer les característiques d’aquestes càmeres i les diferents opcions que incorporen.

Posteriorment, anirem amb cotxes particulars a una localització propera i provarem les màquines OM SYSTEM i els objectius M.Zuiko que per grups facilitarà OM SYSTEM. Guiats per l’ambaixador Photomoisho, practicarem amb la tecnologia computacional que incorporen aquestes càmeres i, en concret està previst que provem el focus stacking, l’alta resolució a mà alçada, l’estabilitzador, els filtres ND interns i de cara a la nit farem una activitat de Lightpainting amb el mode Life Composive.

Donat que és imprescindible conèixer el nombre d’assistents per tal que OM SYSTEM ajusti el nombre de persones del seu staff que necessitarà per tal que aquest Workshop sigui un èxit, la inscripció tindrà un cost de 5 € que es retornaran en la seva totalitat a les persones sòcies que assisteixen a tota la jornada.

Tant si ets usuari d’OM SYSTEM /Olympus i vols esprémer al màxim el teu equip i conèixer i provar alguns dels seus objectius com si no ets usuari però vols conèixer aquests sistemes, les seves característiques i possibilitats, no et perdis aquesta ocasió única i exclusiva pels socis i sòcies dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i pre-inscriu-te utilitzant aquest enllaç seleccionant l’activitat “Workshop amb OM SYSTEM” 

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

Un cop feta la pre-inscripció, us informarem de les instruccions de pagament. Quan rebem el justificant de pagament us confirmarem la reserva de la plaça. Les places, que són limitades,  s’assignaran per rigorós ordre d'arribada del justificant de pagament. A les persones que hagin participat a tota la jornada se'ls retornaran els 5 € de la reserva. 

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i les comissions de formació i sortides