dilluns, 15 de maig del 2023

Curs bàsic de WordPress per a fotògrafs amb Albert Calzada



Fa uns dies vam conèixer l’eina Blogger per compartir els nostres continguts fotogràfics a Internet en format de Blog i ara fem un pas més endavant i coneixerem la que probablement és l’eina més interessant per crear blogs i pàgines web de forma relativament senzilla però amb moltíssimes possibilitats.

 

Els dies 23 i 30 de maig de 2023, de 20 a 22 h, l’Albert Calzada ens impartirà, en modalitat de videoconferència, el curs bàsic de “WordPress per a fotògrafs”.

 

Sense que l’experiència prèvia en WordPress o programació sigui un requisit, l’Albert ens ajudarà a aprendre els conceptes bàsics de WordPress i com poder utilitzar-lo per a crear i administrar el nostre lloc web de fotografia.

 

WordPress és un dels gestors de contingut web més populars del món, i és utilitzat per molts fotògrafs i artistes visuals per a exhibir els seu treball en línia. En aquest curs, podrem aprendre a configurar i personalitzar el nostre lloc web de WordPress, a instal·lar i gestionar temes i plugins, a crear i gestionar contingut, i a optimitzar el nostre lloc per a motors de cerca i xarxes socials.

 

Si ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols conèixer l’eina WordPress per dissenyar i publicar el teu blog i/o pàgina web, no et perdis aquesta videoconferència i inscriu-te mitjançant aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/CMIv7e7IOJTIitJDhId6Ia

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació