dijous, 4 de maig del 2023

Sortida "Sol i estels al Tarragonès"El proper 20 de maig, a la tarda-nit, acompanya’ns a fer la posta de sol i una circumpolar al Tarragonès.


A les 16.15 h sortirem de l’aparcament del camp de futbol de l'Atlètic Segre de Lleida en direcció Altafulla. Si hi ha lloc, deixarem el cotxe a l'aparcament del càmping, cost de 2.20 €/h, i en cas de que no n’hi hagi el deixarem a l'aparcament d'Altafulla i anirem caminant per la sorra uns 20 minuts fins el lloc des d’on farem la posta de sol amb el castell de Tamarit al fons.


A l’acabar la posta de sol ens desplaçarem fins al Pont del Diable, Tarragona, on soparem els entrepans mentre farem una circumpolar fins la 1.30 h aprox quan ja donarem l’activitat per acabada.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (en especial angulars), tres peus, intervalòmetre, filtres, roba i sabates adequades, begudes i entrepans per sopar.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida exclusiva, inscriu-te gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/GyGs5Dia2IQDhBAa5QQqs5


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides