dimecres, 14 de juny del 2023

Col·laboració amb l'associació Aremi pel calendari 2024

 


Benvolgut, benvolguda,

 

Des de l’Associació AREMI de Lleida (Associació sense ànim de lucre per a la Rehabilitació de Minusvàlids) s’han ficat en contacte amb la nostra associació per donar-nos l’oportunitat de col·laborar, en matèria fotogràfica, en la confecció del calendari que anualment editen i destinen per a la recaptació de diners que els permeti cobrir algunes mancances pressupostaries que tenen cada any.

 

El calendari d’Aremi per a l’any 2024 versarà sobre fruits de la terra (hortalisses i fruita). El pintor Lleidatà Benjamin Tous, de forma desinteressada, col·labora amb 13 olis, un per a cada mes i un per a la portada del calendari.

 

La idea és que les persones de la nostra associació que vulguin col·laborar, de forma desinteressada, facin entre tots un màxim de 13 fotografies pel calendari (12 mesos + portada), el contingut de les quals serà l’obra del pintor en un marc escollit prèviament com pot ser un hort, una parada d’un mercat, un restaurant etc.

 

Si ets soci/a dels Amics de la Foto de Lleida i vols participar-hi, inscriu-te en el grup de Whatsapp des del què coordinarem aquesta activitat proposant les dates i llocs per fer aquestes fotografies. Donat que per motius organitzatius només poden participar 10 persones, la selecció de dates es realitzarà per ordre d’inscripció al grup.

https://chat.whatsapp.com/BYohJfpHtKUBRgjRkCzZLy

 

Creiem que aquesta nova proposta és una bona oportunitat per col·laborar en un nou projecte social i practicar un altre tipus de fotografia, anima’t i participa!


La Junta