dimecres, 14 de juny del 2023

Nocturna a la Llitera



Donat que el temps per aquest proper cap de setmana no pinta massa bé per les dues possibles activitats que teníem disponibles, des de la comissió de sortides ens fan una nova proposta,Nocturna a la llitera”, que s’ajusta millor a la previsió del temps que hi haurà a la zona escollida.

 

Així, el 17 de juny de 2023, a les 20 h, sortirem des de l’aparcament del camp d’Esports de Lleida cap a l’ermita de los Santos Mártires de Camporrells. Allí, en funció del temps que tinguem, farem fotografia nocturna o núvols a la fuga i lightpainting.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (en especial angulars) , tres peus, frontal, intervalòmetre, cadira plegable, calçat i roba adequada i d'abric, una cartolina negra de 20x20 cm, entrepans per sopar i begudes.

 

Com sempre, aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides qui donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriu-te gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/FPT7pR26l3XBpnVo74yQ1Y


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides