diumenge, 23 de juliol del 2023

Creació d'un nou grup de Whatsapp “Fotolleida – Photopillers"

Photopillers de l'associació, tenim bones noticies!

 

Tal com vàrem avançar a la darrera assemblea, l’associació Amics de la foto de Lleida crea un nou grup específic de Whatsapp, “Fotolleida – Photopillers” destinat exclusivament als seus socis i sòcies per tractar temes exclusivament relacionats amb les planificacions fotogràfiques amb aquesta eina.

 

Aquest grup serà moderat pel nostre company Ramon Simona i té com a finalitat crear una comunitat de persones interessades en la fotografia de planificació que ens permeti a tots i totes compartir coneixements, planificacions i fer quedades fora de les sortides organitzades per la comissió de sortides de l’associació.

 

Cada persona participant en el grup podrà compartir la seva planificació amb la resta del grup de forma que, poc a poc, entre tots anem creant un repositori de planificacions que serà exclusivament per a totes les persones del grup (no es podran facilitar a persones alienes al grup).

 

Amb l’únic objectiu d’aprendre, es podrà demanar ajuda sobre el funcionament del programa i també per verificar si la programació realitzada està tècnicament ben feta. També es contempla la possibilitat de proposar una planificació en una ubicació concreta per a un dia concret o demanar quin dia serà possible aquella foto, la planificació resultant  vindrà acompanyada d’una explicació de la planificació i la persona que l’ha demanat s’haurà de cuidar de verificar si la planificació resultant és viable o no físicament.

 

Si estàs interessat/da en participar-hi, inscriu-te gratuïtament al grup utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/Ih6dDre74c820mEDKx55FS


Desitjant que aquesta nova iniciativa sigui del teu interès i que puguem saludar-te en el nou grup, rep una cordial salutació.


La Junta