dilluns, 7 d’agost del 2023

Torna el concurs "Fes click a l'estiu"



Companys, companyes, amics i amigues,

 

Per tal d’animar-vos a continuar gaudint de la fotografia durant l’estiu, amb la col·laboració de Sirera Serveis Fotogràfics, us convidem a una nova edició del concurs “Fes click a l’estiu”.

 

Del 7 d’agost al 3 de setembre, cada setmana hi haurà una temàtica de la què us demanarem compartiu les vostres millors fotografies. Aquestes fotografies han de ser pròpies i l’autor haurà de disposar dels drets d’imatge corresponents. Les fotografies podran tenir una edició bàsica (ajust de llums i ombres, composició HDRs i panoràmiques) i hauran d’estar realitzades durant el termini general del concurs (07/08-03/09).

 

Caldrà ser seguidor a Instagram del compte @amicsfotolleida i etiquetar les fotografies amb @amicsfotolleida i el hashtag de la setmana corresponent tenint en compte:

- Del 7 al 13 d’agost: PAISATGE NATURAL (espais naturals, costa, muntanya, sortides o postes de sol, nocturnes, …). Hashtags: #concursclickestiu #paisatge

- Del 14 al 20 d’agost: PAISATGE URBÀ (espais urbans de ciutats i pobles, …). Hashtags: #concursclickestiu #paisatgeurba

- Del 21 al 27 d’agost: MANIFESTACIONS ESPORTIVES, D’OCI I CULTURAL (festes majors, espectacles, concerts, esports, ….). Hashtags: #concursclickestiu #culturaesportoci

- Del 28 d’agost al 3 de setembre: ESTIU EN BLANC I NEGRE (qualsevol motiu estiuenc que pugui o no formar part dels anteriors) . Hashtags: #concursclickestiu #blancnegre

 

Setmanalment, es publicaran les fotografies seleccionades de la setmana anterior (un màxim de 7) que passaran a la final. A partir del 4 de setembre es farà la selecció final entre les fotografies seleccionades de cada setmana i es publicarà la fotografia guanyadora segons el veredicte del jurat.

 

Els premis seran una bossa de fotografia CRUMPLER cedida per la casa Reflecta i una motxilla fotogràfica de Vanguard cedida per Sirera Serveis fotogràfics amb la col·laboració de Vanguard.

 

En aquesta activitat podran participar tant els socis/ies com els amics/gues de l’associació Amics de la Foto de Lleida, només caldrà ser seguidor nostre a Instagram.


 Som-hi, estem impacients de veure les vostres fotos !


Bon estiu 😉