dimecres, 5 de juliol del 2023

Visita guiada i fotografia nocturna al monestir de Santa Maria de Gualter

 



El Monestir de Santa Maria de Gualter és un tresor històric i arquitectònic que ens transportarà a temps passats mentre capturem la seva bellesa a través de les nostres càmeres en la darrera sortida del semestre “Visita guiada i fotografia nocturna al monestir de Santa Maria de Gualter”.

 

El proper 15 de juliol, a les 17.30 h, sortirem de l’aparcament del Camp d'Esports de Lleida cap al monestir on està previst que a les 19 h farem una visita guiada del Monestir i l'església de Santa Maria de Gualter. A les 20 h farem un berenar sopar per acomiadar el semestre (veure menú) i posteriorment realitzarem l’activitat de fotografia nocturna que consistirà amb lightpainting i desprès una circumpolar.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectius (en especial angulars), tres peus, frontal,  intervalòmetre, cadira plegable, begudes, calçat, repel·lent de mosquits, roba adequada i d'abric i cartolina de 20 x 20 cm.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Sí som més de 10 persones, el cost de la visita guiada serà de 3 € i el del menú de 20 €. Les persones interessades a participar en aquesta nova activitat caldrà que facin la pre-reserva de la seva plaça mitjançant el següent formulari d’inscripció seleccionant l’activitat “Monestir de Santa Maria de Gualter”:

https://forms.gle/GTsCQ2WWV45LqiC6A

 

En el moment de la inscripció caldrà fer l’abonament de 23 € al número de compte de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400. En el concepte del pagament indiqueu el vostre nom i cognoms + "MonestirGualter" i envieu el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació Amics de la Foto de Lleida <amicsdelafotodelleida@gmail.com>. 

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides