dimecres, 28 de juny del 2023

Traces urbanes de llum



Des de la comissió de sortides ja tenim aquí la propera sortida. En aquest cas, s’ha triat per una localització propera on plegats podrem practicar el control de la llum en fotografies nocturnes de llarga exposició, així el proper 8 de juliol, de les 21.30 fins les 23.30 h, realitzarem la sortida “Traces urbanes de llum” al pont de Príncep de Viana de Lleida i voltants.

 

L’activitat ens permetrà aprendre o practicar la fotografia de llarga exposició buscant les traces de llum que deixen els vehicles al seu pas pel davant de la nostra càmera. El repte serà  trobar una bona composició i anar afegint aquestes traces sense que les llums del carrer ens cremin les fotografies.

 

El punt de trobada serà l’aparcament President Josep Tarradellas de Lleida que es troba a l’inici del pont des de la part del barri de Cappont.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (en especial angulars), tres peus, filtres ND, frontal, disparador, calçat i roba adequada, una cartolina negra de 20x20 cm, entrepans i begudes.

 

Com sempre, aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides qui donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriu-te gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/EvUaqNRCwxWIZl9NFjzPBI

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides