dimarts, 19 de setembre del 2023

Focs artificials festa major de Lleida

 


Company, companya,

 

Les festes de Sant Miquel de Lleida estan molt a prop, i amb elles l’espectacular castell de focs que marca la finalització de les festes de la tardor de Lleida.

 

Aquesta és sempre una bona ocasió per practicar la fotografia de llarga exposició i captar amb les nostres càmeres la bellesa dels focs i de la Seu Vella.

 

Tothom qui vulgui acompanyar-nos en l’activitat “Focs artificials Lleida” programada per l’1 d’octubre, a les 20.30 h , es pot inscriure mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/HeAAGIEj58X2qVEnt88Uoc

 

La participació és gratuïta i oberta a tothom, tot i que, en el cas que les inscripcions sobrepassin l’espai previst, la Junta es reserva el dret a donar prioritat als socis i sòcies de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA.

 

Per aquesta sortida és imprescindible portar una càmera de fotos amb ajustos manuals, trespeus i un frontal o llanterna. A més a més us recomanem que porteu un teleobjectiu, disparador, roba d’abric, una cadira plegable i antimosquits.

 

Tal i com caracteritza a les nostres sortides, diverses persones de la comissió de sortides donaran suport als companys que ho demanin.

 

Uns dies abans de l’activitat, es confirmarà l’activitat mitjançant el grup de Whatsapp de la inscripció, el qual també servirà per donar recomanacions prèvies sobre els paràmetres de càmera, compartir el punt de localització. Com sempre, uns dies després de finalitzar l’activitat, eliminarem el grup de Whatsapp.


Confiem que aquesta activitat sigui del teu interès i que ens puguem retrobar.

 

La Junta i la comissió de sortides,