dimarts, 12 de setembre del 2023

Ruta per Benasc i Cerler

 


Desprès de la parada estival de la qual confiem hagueu gaudit molt, reprenem les sortides fotogràfiques. Així, el 23 de setembre esteu convidats a una emocionant sortida fotogràfica que ens permetrà descobrir la bellesa de les cascades de Benasque i Cerler.

 

A les 6.30 h sortirem del camp d’esports de Lleida i al voltant de les 9 h pararem a esmorzar a l'Hotel Turpi de les Gorgues d'Alba. Per no perdre temps cadascú portarà el seu entrepà i podrem fer un beure a l'hotel.

 

En acabar d'esmorzar anirem a fer el circuit de les Gorgues d'Alba. El recorregut és un circuit circular que té uns 3,5 km i un desnivell de 206 m en total.  Cap a les 14 h marxarem a dinar al restaurant El Pilar de Benasc, preu del menú 15,50 €.

 

Després de dinar ens arribarem a les Cascades d’Ardonés (Cerler). En aquest cas, deixarem el cotxe a 20 m de l’inici de la ruta fent només la part plana fins arribar a la cascada. A l’acabar ja donarem l’activitat per finalitzada i estimem que arribarem a Lleida als vols de les 20 h.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectius (en especial angulars), tres peus, filtres, begudes, calçat i roba adequada. També es poden portar pals de trekking.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Les persones interessades en participar en aquesta nova activitat caldrà que formalitzin la seva inscripció mitjançant el següent formulari d’inscripció:

https://forms.gle/GTsCQ2WWV45LqiC6A  

 

En el moment de la inscripció caldrà fer l’abonament de 15,50 € en concepte de dinar al número de compte de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400. En el concepte del pagament indiqueu el vostre nom i cognoms + "CascadesBenasqueCerler" i envieu el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació Amics de la Foto de Lleida <amicsdelafotodelleida@gmail.com>. 


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides