divendres, 12 de gener del 2024

Composició, estil i originalitat en la fotografia



Benvolguts socis i sòcies de la Foto de Lleida,

 

Després de l'èxit del curs d'aquesta setmana, estem emocionats d'anunciar una nova oportunitat d'explorar junts temes fotogràfics fascinants, aquest cop amb el gran Javier Alonso Torre.

 

Títol del curs: Composició, estil i originalitat en la fotografia

 

🗓 Dates: 22 i 29 de gener, 19 i 26 de febrer de 2024

🕗 Hora: 20.00 - 22.00 h (dues hores cada sessió)

📍 Modalitat: Videoconferència

 

En aquest curs de 8 hores, explorarem els fonaments i les tècniques més avançades de la composició fotogràfica, des dels conceptes essencials com poden ser "subjecte, intenció i composició" fins a l'aplicació pràctica d'aquests principis durant la presa de la fotografia.

 

Al llarg de les sessions, de la mà de la inspiradora perspectiva d’en Javier Alonso, descobrirem la percepció inversa, el desenvolupament d'un estil personal i la importància de seleccionar imatges finals segons el seu propòsit, ja sigui per a concursos, projectes personals o la construcció d'un dossier impactant.  A més a més, tindrem una sessió de crítica fotogràfica on analitzarà les nostres fotografies i en farà una crítica constructiva.

 

Si ets soci/sòcia dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta oportunitat única d'enriquir la teva experiència fotogràfica! Inscriu-te, de forma gratuïta, mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/CwKStG6siBnAPE8aqbybU8

 

Ens retrobem en uns dies per inspirar-nos i connectar amb la passió d’en Javier Alonso, mentrestant us recomanem que visiteu la seva pàgina https://javieralonsotorre.com/


La Junta i la Comissió de Formació