diumenge, 14 de gener del 2024

Sortida Fotogràfica: El Prat de Llobregat i l'aeroport



Estem emocionats d'anunciar la nostra primera sortida fotogràfica de l'any!

 

El dia 27 de gener, el sol es pon just en la pista principal d’aterratge de l’aeroport del Prat de Llobregat, una ocasió única per poder capturar imatges fascinants amb la posta de sol il·luminant la pista principal d'aterratge amb els avions que transitin.

 

Donat que l’entorn té llocs d’interès fotogràfic, la comissió de sortides ens ha preparat una jornada completa.

 

DETALLS DE LA SORTIDA:

Data: 27 de gener de 2024

Hora de trobada: 7:35 h

Lloc de Sortida: Camp d'Esports de Lleida (Carrer Doctor Fleming)

 

A les 7.35 hores, sortirem de l’aparcament del camp d’Esports de Lleida en direcció al parc El Remolar-Filipines per l’autovia. Un cop allà, menjarem els nostres propis entrepans i podrem anar als lavabos. En aquesta primera ubicació, podrem fotografiar les aus de l’entorn.

 

Cap a les 12:40 h, anirem al restaurant on per a dinar menjarem el menú del dia que té un cost de 15,90 € (vegeu menú adjunt).

 

En acabar de dinar, sortirem direcció a l’aeroport on farem la posta de sol amb els avions.

 

Per aquesta sortida, es necessitarà un equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectius (en especial teleobjectius), tres peus, filtres, disparador, begudes, entrepà per esmorzar, calçat i roba adequada.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Com sempre, per tal de reduir l’impacte mediambiental i facilitar el transport a les persones que no disposin de vehicle, uns dies abans es coordinaran els vehicles disponibles.

 

Com a màxim el 22 de gener, caldrà confirmar la plaça mitjançant l'ingrés dels 15,90 € del dinar al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400. Al concepte del pagament, caldrà indicar el vostre nom i cognoms + "PratLlobregat" i posteriorment enviar el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació amicsdelafotodelleida@gmail.com.

 

Si ets soci/sòcia dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, acompanya’ns en aquesta nova aventura. Inscriu-te ara mitjançant el següent formulari i selecciona el segon plat del menú:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides