diumenge, 4 de febrer del 2024

Sortida als Mallos de Riglos i Agüero, Ayerbe i Loarre



Benvolguts/des membres dels Amics de la Foto de Lleida,

És un plaer anunciar la propera sortida fotogràfica als espectaculars "Mallos de Riglos i Agüero, Ayerbe i Loarre". Aquesta jornada promet ser un viatge visual i una oportunitat única per capturar la bellesa d'aquestes localitats carregades d'història i paisatges únics.

Detalls de la sortida:

- Destinacions: Riglos, Agüero, Ayerbe i Loarre

- Data: 17 de febrer de 2024

 

A les 7.30 h sortirem del Camp d’Esports de Lleida, c/ Dr. Fleming, en direcció a Riglos, on tenim previst esmorzar i explorar Agüero.  Cap a les 11.00 h continuarem la nostra ruta cap a Ayerbe, on a les 11:30 gaudirem d'una visita guiada per explorar els racons més interessants de la localitat i conèixer la seva història i els monuments més importants. Al finalitzar la visita pujarem a la torre romàtica de Sant Pedro. Posteriorment, tindrem temps lliure per explorar la zona i fer fotografies fins a les 13.30 h que anirem al restaurant a dinar.

 

Cap a les 15.30 h ens dirigirem cap a Loarre per visitar el castell on farem una nova visita guiada que tindrà un cost de 7 €/persona. Un cop finalitzada la visita guiada tindrem temps lliure per explorar la zona i preparar-nos per capturar la posta de sol que està prevista cap a les 18.30 h. Al finalitzar la posta de sol reprendrem  el viatge de tornada a Lleida.

 

Per aquesta sortida, es necessitarà un equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol classe d'objectius (en especial angulars), tres peus, filtres, disparador, begudes, entrepà per esmorzar, calçat i roba adequada.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Com sempre, per tal de reduir l’impacte mediambiental i facilitar el transport a les persones que no disposin de vehicle, uns dies abans es coordinaran els vehicles disponibles.

 

Com a màxim l’11 de febrer, caldrà confirmar la plaça mitjançant l'ingrés dels 27,00 € del dinar al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400. Al concepte del pagament, caldrà indicar el vostre nom i cognoms + "Mallos" i posteriorment enviar el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació amicsdelafotodelleida@gmail.com.

 

Si ets soci/sòcia dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, acompanya’ns en aquesta nova aventura. Inscriu-te ara mitjançant el següent formulari i selecciona el menú:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides