dijous, 8 de febrer del 2024

"1r FotoRepte Detalls de la ciutat de Lleida". Porta-la al teu municipi!



Hola, amics i amigues de FOTO LLEIDA !

 

Com ja sabeu, actualment tenim en marxa l'exposició "1r FotoRepte Detalls de la ciutat de Lleida", la qual hem exposat amb gran èxit a la sala d'exposicions Res Non Verba, a l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol, i durant aquest mes es troba a la sala d'exposicions de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

 

Aquesta exposició està formada per 20 fotografies, en marcs de 60 x 70 cm, totes elles realitzades per diferents companys i companyes de l’associació i seleccionades pel jurat del concurs "1r FotoRepte Detalls de la Ciutat de Lleida" que vam realitzar l'any passat amb la col·laboració de Turisme de Lleida.

 

Però aquí no s'acaba tot! Volem que sentiu aquesta exposició com una cosa pròpia i per això volem oferir-vos l'oportunitat de portar aquesta exposició a les vostres localitats perquè els vostres conciutadans també puguin gaudir-ne i conèixer la nostra associació i els nostres treballs.

 

Les persones interessades a portar aquesta exposició a la seva localitat, podeu enviar un missatge de correu-e, amb tots els detalls, a la següent adreça: amicsdelafotodelleida@gmail.com

 

No perdeu l'oportunitat d’apropar a casa vostra aquests treballs!

 

Una cordial salutació,

 

La Junta Directiva i la Comissió d'Exposicions, concursos i projectes d'Amics de la Foto de Lleida