dimecres, 21 de febrer del 2024

Taller d'iniciació a la fotografia



Company, companya,

 

ISO, diafragma, profunditat de camp, f, balanç de blancs, enfocament, obertura, velocitat d’obturació, triangle d’exposició, distància focal, histograma, composició, regla dels terços, regla de la mirada, …., si aquestes paraules et sonen a xinès, tenim la solució!

 

Apuntat al "Taller d’iniciació a la fotografia" amb en Marc Carnicé de Sirera Serveis Fotogràfics. Aquesta formació pretén que tinguis uns coneixements bàsics de fotografia que et permetin disparar en els modes manuals, conèixer millor la teva càmera i millorar la composició fotogràfica. El curs està dissenyat perquè sigui molt pràctic, ja que s’introduiran els conceptes bàsics de la fotografia amb pràctiques sobre la teva pròpia càmera o mòbil amb ajustos manuals.

 

El curs tindrà una durada de 5 h que es realitzaran el dissabte, 6 d’abril de 2024, de 9 a 14 h, en l’aula de formació del parc de la Mitjana de Lleida i en els seus exteriors.

 

El cost de la formació pels socis i sòcies és de 15 € i pels que no són socis serà de 25 €. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

 

Reserveu la vostra plaça mitjançant el següent formulari electrònic:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Un cop feta la inscripció, us informarem si heu estat admesos i llavors s’obrirà un període de pagament per formalitzar la petició i confirmar la plaça.

 

Per participar en aquesta formació és recomanable portar una càmera fotogràfica o un mòbil amb ajustos manuals i no és necessari disposar de coneixements bàsics de fotografia.

 

Es requereix un mínim de 12 persones per confirmar el curs, només en el cas que l’organització anul·li el taller es retornaran els diners.


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació