dimecres, 14 de febrer del 2024

Col·laboració amb AFANOC per a la campanya solidària "Posa't la gorra"

 


Benvolguts socis i sòcies dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA,

 

Ens plau anunciar-vos una nova col·laboració que confiem us agradarà i podrà tenir un impacte social molt positiu.

 

L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) ha demanat la nostra col·laboració per a la seva campanya anual “Posa’t la gorra!”. Aquest esdeveniment és fonamental per aquesta entitat, ja que representa la primera font de recursos per finançar els serveis que ofereixen a infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies.

 

La festa solidària se celebrarà el diumenge, 3 de març de 2024, de 10.30 a 13.30 h, al Turó de la Seu Vella de Lleida. Aquest any, sota el lema dedicat als cinc sentits, promet ser una jornada plena d'activitats, tallers, espectacles i moltes sorpreses com una desfilada de moda.


Considerem que amb una quinzena dels nostres voluntaris serà suficient per recollir fotogràficament les diverses activitats, permetent així que puguin tenir un bon recull de la jornada i oferir als participants un record inoblidable d'un dia tan especial.


Des de la Junta creiem que la nostra col·laboració desinteressada reflectirà la implicació de tots i totes nosaltres amb les causes solidàries i el poder de la fotografia per inspirar, connectar,  visibilitzar i immortalitzar aquestes iniciatives tan maques i necessàries.

 

Aquesta és una excel·lent oportunitat per capturar moments únics i emocionants donant suport a una bona causa, per això us animem a participar en aquesta jornada solidària i aportar el vostre granet de sorra, apunteu-vos al següent grup de WhatsApp:

https://chat.whatsapp.com/LmYwuftIgIpJnEonfnykhF

 

Esperant la vostra participació activa i entusiasta per fer d'aquest esdeveniment un èxit rotund, us enviem una cordial salutació.

 

La Junta Directiva dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA