dijous, 7 de març del 2024

Ens atrapa el rosa. Nova data.

Benvolguts socis i sòcies,

 

A causa de la meteorologia prevista per aquest dissabte i a l’estat actual de la floració, us comuniquem que s’ha ajornat la sortida de la floració fins al diumenge de la setmana vinent (17 de març). A sota us facilitem de nou l’anunci de la sortida amb les dades actualitzades.

 

Prepareu-vos per a la màgia de la floració amb la nostra sortida "Ens atrapa el rosa". La cita és el 17 de març, a les 15.30 h, al Camp d'Esports de Lleida des d’on sortiren cap a Seròs on viure’m la floració als camps fins a la posta de sol, capturant escenes plenes de color i vida.

 

Porteu la vostra càmera amb objectius variats (en especial angulars i macros), trespeus i filtres. Recordeu portar roba i calçat adequat així com repel·lent de mosquits. Com sempre, per tal de reduir l’impacte mediambiental i facilitar el transport, uns dies abans coordinarem els vehicles disponibles.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Aprofiteu aquesta oportunitat per gaudir de la fotografia en plena natura i compartir experiències amb altres companys i companyes, inscriviu-vos a aquesta nova aventura visual mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/HWIaNwCV3LpAPhr0iVoQwd


Esperem amb il·lusió compartir aquesta experiència amb tots i totes vosaltres!

 

La Junta i la comissió de sortides