dimecres, 6 de març del 2024

Speculum Memor: La fotografia com no te l'han explicada mai



Benvolguts socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida,

 

Un any després de la nostra primera formació relacionada amb la intel·ligència artificial impartida pel fotògraf lleidatà Jordi V. Pou, ens complau anunciar-vos una nova i excepcional formació impartida també per ell titulada: "Speculum Memor: La fotografia com no te l'han explicada mai". Aquesta formació es realitzarà en videoconferència els dies 13, 20 de març i 3 d’abril de 2024, de 20.00 a 22.00 h.

 

En aquesta ocasió en Jordi ens convida a un viatge fotogràfic des dels inicis fins al futur de la fotografia. Explorarem les veritats i mentides de la fotografia, els dogmes que han caigut i els moments claus que han marcat la seva evolució. A través de la reflexió sobre el nostre passat, present i futur fotogràfic, entendrem el significat profund de fer fotografies.

 

No us perdeu aquesta oportunitat única de profunditzar en la vostra passió per la fotografia amb un dels mestres més reconeguts en aquest camp, si sou socis/òcies dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, inscriviu-vos gratuïtament mitjançant el següent formulari electrònic:

https://chat.whatsapp.com/JSWeM6Hq6iA1irZnEuzd45

 

Us esperem però mentrestant prepareu-vos per qüestionar i expandir la vostra comprensió de la fotografia!


La Junta i la comissió de Formació