dilluns, 24 de juny del 2024

Falten els estels... vols venir a posar-los



Benvolguts/des Amics i amigues de la Foto de Lleida,

 

Ens complau convidar-vos a la nostra última sortida de la temporada, 🌟 "Falten els estels... vols venir a posar-los", una ocasió especial per capturar la bellesa del cel nocturn i acomiadar-nos de la temporada amb un sopar en bona companyia.

 

Programa de la jornada del 6 de juliol de 2024:

  • 19.10 h: Sortida, en cotxes particulars, des del Camps d’Esports de Lleida
  • 20.25 h: Arribada a Faió
  • 20.25 h: Sopar d'acomiadament al bar restaurant Càmping Fayón. Cost 25 €/persona (s'adjunta menú)
  • Post-sopar: Desplaçament a l'Ermita Ntra. Senyora Sra. Del Pilar per a una sessió de fotogràfica nocturna.
  • Tornada: Aproximadament a les 2:30 h del diumenge.

 

L’equipament necessari per a aquesta sortida és una càmera amb ajustos manuals i qualsevol mena d'objectiu (preferentment angulars), tres peus, frontal, intervalòmetre, cartolina negra, cadira plegable, repel·lent de mosquits, begudes, calçat i roba adequada i d’abric per a la nit.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport puntual a les persones que ho necessitin.

 

Per tal de reduir l’impacte mediambiental i facilitar el transport a tothom, uns dies abans coordinarem els vehicles disponibles.

 

Si ets soci/sòcia dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i no et vols perdre l'oportunitat de gaudir d'una magnífica única, compartint bons moments i capturant estels, com a màxim el 28 de juny, caldrà haver realitzat la inscripció mitjançant el formulari d’inscripció corresponent i confirmar la plaça mitjançant l'ingrés dels 25,00 € al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400. Al concepte del pagament, caldrà indicar el vostre nom i cognoms + "NocturnaFayó" i posteriorment caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació info@amicsfotolleida.cat. Inscriu-te utilitzant aquest formulari electrònic:

https://forms.gle/a8cktP4WNdfvuN4U9


Esperem compartir aquesta experiència amb tots i totes vosaltres!



La Junta i la comissió de sortides dels Amics de la Foto de Lleida