dijous, 27 de juny del 2024

Oportunitat de col·laborar en la confecció del calendari Aremi 2025



Company, companya,

 

Després de la magnífica experiència viscuda l’any passat durant la col·laboració amb l’Associació AREMI de Lleida (Associació sense ànim de lucre per a la Rehabilitació de Minusvàlids), com podeu veure en el document adjunt, Aremi s’ha tornat a posar en contacte amb la nostra associació per donar-nos una nova oportunitat de col·laborar, en matèria fotogràfica, en la confecció del calendari que anualment editen i destinen per a la recaptació de diners que els permeti cobrir algunes mancances pressupostàries que tenen cada any.

 

El calendari d’Aremi per a l’any 2025, versarà sobre l’accessibilitat i es realitzarà al conjunt de la Seu Vella de Lleida. El nostre objectiu serà realitzar un total de 13 fotografies pel calendari (dotze mesos + portada) on sortiran, en cada fotografia, dos o tres usuaris de la seva associació en llocs de la Seu Vella triats per l’organització.

 

En concret, ara al mes de juliol està previst que es realitzin quatre sessions, en les que es faran dues fotografies per sessió. Les sessions es realitzaran els següents dies: 9, 11, 15 i 16 de juliol, a les 10 h.

 

Així doncs, si ets soci/sòcia dels Amics de la Foto de Lleida i vols participar-hi, inscriu-te en el grup de WhatsApp des del que coordinarem aquesta activitat. Donat que per motius organitzatius ara al mes de juliol només poden participar 8 persones (2 per dia), la selecció de dates es realitzarà per ordre d’inscripció al grup:

https://chat.whatsapp.com/GEwHsEARdda43j81PeOB1w


Creiem que aquesta nova proposta és una bona oportunitat per col·laborar en un nou projecte social i practicar un altre tipus de fotografia, anima’t i participa!

 

La Junta