dilluns, 22 d’agost del 2022

Click de l'estiu. Fauna.


Companys, companyes,

Un cop acabada la 3a setmana del concurs “Click de l’estiu”, volem agrair de nou la gran participació i qualitat de les fotografies que heu presentat, han tornat a ser moltes les fotografies rebudes i super guapes. En breu el jurat farà la selecció de les tres fotografies d’aquesta setmana que passaran a la final i les publicarem al compte d’Instagram de l’associació @amicsfotolleida.

Així doncs, comencem una nova setmana i per tant comencem una nova temàtica, en aquest cas el tema triat és  “FAUNA”, que tant pot ser salvatge com domèstica. A sota us recordem l’objectiu i les normes del concurs.

Per tal d’animar-vos a continuar gaudint de la fotografia durant aquests mesos d’estiu,en col·laboració amb Sirera Serveis Fotogràfics i Vanguard, hem preparat el concurs “Fes click a l’estiu”.

Des de l’1 d’agost fins el 5 de setembrecada setmana proposarem un tema del què us demanarem que feu i compartiu les vostres millors fotografies. En aquesta activitat podran participar tant socis/ies com amics/gues de l’associació Amics de la Foto de Lleida. Podreu publicar tantes fotografies com vulgueu però hauran de ser fotografies pròpies realitzades durant la setmana de la temàtica del concurs i amb una edició bàsica (llums i ombres, composició HDRs i panoràmiques).

Caldrà tenir un compte d’Instagram públicser seguidor del compte @amicsfotolleida usar l’etiqueta @amicsfotolleida i el hashtag #concursclickestiu. Durant la setmana anirem publicant al compte de l’associació les fotografies que més ens agradin i a inicis de setmana publicarem les tres fotos que passen a la final.

A partir del 6 de setembre publicarem la fotografia guanyadora segons el veredicte del jurat, l’autor de la qual s’endurà d’un magnífic trespeus de carboni per a viatges.

Aquesta setmana, del 22 al 28 d’agost, la temàtica serà “FAUNA”.

Som-hi, estem impacients de continuar veient les vostres fotografies !