dilluns, 12 de febrer del 2024

Calibra la teva pantalla amb el calibrador dels AMICS de la FOTO de LLEIDA

 


Benvolguts, sòcies i sòcies,

 

Estem emocionats de compartir amb vosaltres una bona notícia: recentment l'Associació Amics de la FOTO de LLEIDA ha adquirit un calibrador de pantalles per als seus socis i sòcies!

 

Així doncs, a partir d’ara tindreu l'oportunitat de garantir que els colors de les vostres imatges es mostrin amb la màxima precisió i fidelitat, ja que podreu utilitzar el calibrador de l’associació sense la necessitat d'adquirir-ne un, i tot a un cost simbòlic de 5 €.

 

Els socis i sòcies que residiu a la ciutat de Lleida i esteu interessats a fer servir el calibrador podeu tenir-lo en préstec durant 2 dies. Aquells que visqueu en altres localitats de la província podreu tenir-lo 3 dies, i els que residiu fora de la província fins a 4 dies.

 

Els interessats/es en fer servir el calibrador podreu sol·licitar-lo enviant un correu electrònic a l'adreça amicsdelafotodelleida@gmail.com indicant les vostres dades, la vostra localitat i els dies desitjats per al préstec. Abans de fer la sol·licitud, verifiqueu la disponibilitat del calibrador entrant en el calendari compartit: https://shorturl.at/twyI0. Un cop rebuda la petició, us confirmarem la reserva i l’anotarem a l’agenda. Les peticions seran tractades per rigorós ordre d’entrada al correu-e.

 

La recollida del calibrador s'haurà de fer, previ pagament (us direm com quan confirmem la reserva), a l'establiment Sirera Serveis Fotogràfics de Lleida. No obstant això, si no podeu recollir-lo personalment, teniu l’opció d’enviar un missatger per recollir-lo i tornar-lo.

 

Recordeu que qui reculli el calibrador serà responsable de mantenir-lo en bon estat i de retornar-lo en les mateixes condicions. En cas de dany o pèrdua, caldrà reposar-lo amb una nova unitat.

 

Aprofiteu aquesta oportunitat per garantir la qualitat de les vostres imatges i assegurar-vos que els colors es mostrin amb precisió.

 

Salutacions cordials,

 

La Junta Directiva dels Amics de la FOTO de LLEIDA